Fjell Köp & Sälj

Jämtlands län

Information

680709-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fjell Köp & Sälj. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fjell Köp & Sälj är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Fjell Köp & Sälj finns i.

Fjell Köp & Sälj har varit registrerat sedan 2004-12-06 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fjell Köp & Sälj så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fjell Köp & Sälj är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Fjell Köp & Sälj är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fjell Köp & Sälj så kan ni göra det på telefon genom 070-5442368 eller genom brev på följande adress:

Handel med begagnade fordon, begagnade industri-, jordbruks- och verkstadsmaskiner samt dito redskap samt därmed förenlig verksamhet. Arbetskraftsuthyrning.

Det finns olika personer som har en koppling med Fjell Köp & Sälj och det är Fjell, Mats Emil Roland som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,