A Camillas sol & massage

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och A Camillas sol & massage är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och A Camillas sol & massage är ett av dem. Statusen för A Camillas sol & massage är att Bolaget är aktivt.

A Camillas sol & massage är ett Enskild firma och skapades 1998-09-30. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som A Camillas sol & massage ska trivas.

A Camillas sol & massage är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Friskvårdsanläggning med solarium och massage.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att A Camillas sol & massage är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är A Camillas sol & massage och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med A Camillas sol & massage så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-30317.

.

De som är på något sätt har med A Camillas sol & massage är Johansson Nord, Susanne Camilla som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

A Camillas sol & massage har 680229-XXXX som sitt organisationsnummer.