Maths Bygg o Hantverk

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och Maths Bygg o Hantverk är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Maths Bygg o Hantverk är ett av dem. Statusen för Maths Bygg o Hantverk är att Bolaget är aktivt.

Maths Bygg o Hantverk är ett Enskild firma och skapades 2005-10-12. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som Maths Bygg o Hantverk ska trivas.

Maths Bygg o Hantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Byggrenoveringar, tapetsering, kakelsättning, målning, finsnickeri och div. fastighetsskötsel.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Maths Bygg o Hantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-10-27.

Idag är Maths Bygg o Hantverk och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Maths Bygg o Hantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-519178.

.

De som är på något sätt har med Maths Bygg o Hantverk är Engelin, Maths Olof som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Maths Bygg o Hantverk har 680121-XXXX som sitt organisationsnummer.