Fredberg Marketing

Jämtlands län

Information

Fredberg Marketing är ett av många företag som finns i Krokom. Det är nämligen den kommunen som Fredberg Marketing finns i och den tillhör även Jämtlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fredberg Marketing som idag finns i Jämtlands län har varit registrerat sedan 2006-04-20.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fredberg Marketing så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Krokom arbetar för att företag som Fredberg Marketing ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Fredberg Marketing. Det finns flera företag i Jämtlands län.

Fredberg Marketing ska i huvudsak arbeta med att på uppdrag från andra och på egna initiativ arbeta med försäljning av produkter, tjänster och annonser, arbeta med affärsutveckling enskilt och i samband med försäljningsuppdrag samt erbjuda projektledning inom marknadsförings-och kulturevenemang och till ovanstående tillhörande verksamheter.

Firmatecknare för Fredberg Marketing är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fredberg Marketing och det är följande personer, Fredberg, Johan Daniel som är född 1967 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Fredberg Marketing är 670506-XXXX.