AB's veterinärpraktik

Jämtlands län

Information

AB's veterinärpraktik hittar ni ett Jämtlands län som inte är som andra län. I Jämtlands län hittar ni Krokom som är den kommunen där AB's veterinärpraktik finns. I Krokom så finns det många olika Enskild firma och i Jämtlands län så finns det ännu fler Enskild firma. AB's veterinärpraktik tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket AB's veterinärpraktik har haft sedan 2003-09-25. AB's veterinärpraktik har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AB's veterinärpraktik så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Krokom arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Jämtlands län för att locka till sig fler verksamheter.

AB's veterinärpraktik har idag 661126-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AB's veterinärpraktik

Veterinärverksamhet´ kennel, försäljning, utbildning, träning och tävling med hundar, hästar och andra djur. Fortbildning, undervisning av djurägare och andra målgrupper. Försäljning av foder och andra varor förenliga med ovanstående verksamhet.

I AB's veterinärpraktik så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borg, Astrid Kristina Persdotter som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .