Dynam IT

Jämtlands län

Information

Omfattande hård och mjukvaratjänster som tex. reparatur av datorer, programmering och konfiguering. Även en översättningsservice tyska-engelska-svenska finns, samt hjäp med affärskontakter mellan Tyskland och Sverige. Installering av små eller stora nätverk och servrar och eller underhåll av redan befintliga nätverk, installering av brandvägg samt virusprogram. Erbjuder skräddarsydda program med eller utan databas. Hårdvaruservice.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dynam IT vars bolagstyp är Enskild firma.

I Krokom så är Dynam IT ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Jämtlands län så finns det ännu fler.

Krokom arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Krokom och i Jämtlands län. Redan 2002-02-08 så skapades Dynam IT och företaget är har ej F-skattsedel.

660211-XXXX är organisationsnummret för företaget som finns i Krokom.

Just nu är Dynam IT och det finns många företag som är i Jämtlands län

Vill ni komma i kontakt med Dynam IT så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dynam IT är Hoffmann, Paul som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma, .