Johan Palmqvist Skogsentreprenad

Jämtlands län

Information

640412-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Johan Palmqvist Skogsentreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Johan Palmqvist Skogsentreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Johan Palmqvist Skogsentreprenad finns i.

Johan Palmqvist Skogsentreprenad har varit registrerat sedan 1996-01-03 och det finns flera verksamheter i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Johan Palmqvist Skogsentreprenad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-03-31.

Johan Palmqvist Skogsentreprenad är och det finns flera verksamheter i Krokom som också är .

Firmatecknare för Johan Palmqvist Skogsentreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Johan Palmqvist Skogsentreprenad så kan ni göra det på telefon genom 0645-34012 eller genom brev på följande adress:

Skogsavverkningsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Johan Palmqvist Skogsentreprenad och det är Palmqvist, Carl Erik Johan som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,