Lars-Görans Bil o Mek

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och Lars-Görans Bil o Mek är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många företag där och Lars-Görans Bil o Mek är ett av dem. Statusen för Lars-Görans Bil o Mek är att Bolaget är aktivt.

Lars-Görans Bil o Mek är ett Enskild firma och skapades 1985-10-28. Det finns flera olika företag i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där företaget finns i jobbar för att företag som Lars-Görans Bil o Mek ska trivas.

Lars-Görans Bil o Mek är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-12-02. I Krokom så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bil- och mekanisk verkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lars-Görans Bil o Mek är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Lars-Görans Bil o Mek och det finns flera företag som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Lars-Görans Bil o Mek så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0640-70007.

.

De som är på något sätt har med Lars-Görans Bil o Mek är Nilsson, Lars-Göran som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Lars-Görans Bil o Mek har 630305-XXXX som sitt organisationsnummer.