Mike Eriksson Bygg & Snickeri

Jämtlands län

Information

620717-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mike Eriksson Bygg & Snickeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mike Eriksson Bygg & Snickeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Krokom som är den kommunen som Mike Eriksson Bygg & Snickeri finns i.

Mike Eriksson Bygg & Snickeri har varit registrerat sedan 2004-10-26 och det finns flera bolag i Jämtlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-10-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mike Eriksson Bygg & Snickeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-10-21.

Mike Eriksson Bygg & Snickeri är och det finns flera bolag i Krokom som också är .

Firmatecknare för Mike Eriksson Bygg & Snickeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mike Eriksson Bygg & Snickeri så kan ni göra det på telefon genom 070-5265601 eller genom brev på följande adress:

Byggservice, snickeriarbeten. Diverse skogsarbeten. Uthyrning av verktyg och klätterutrustning, vedförsäljning och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mike Eriksson Bygg & Snickeri och det är Eriksson, Bert Michel Mikael som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma,