Skolgården's Islandshästar

Jämtlands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Krokom och Skolgården's Islandshästar är ett av dem. Jämtlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Skolgården's Islandshästar är ett av dem. Statusen för Skolgården's Islandshästar är att Bolaget är aktivt.

Skolgården's Islandshästar är ett Enskild firma och skapades 2000-02-28. Det finns flera olika verksamheter i Jämtlands län som är ett stort län. Krokom där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Skolgården's Islandshästar ska trivas.

Skolgården's Islandshästar är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14. I Krokom så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Islandshästar med turridning, ridskole- och kursverksamhet. Försäljning av ridsportutrustning och hästfoder.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skolgården's Islandshästar är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-08-14.

Idag är Skolgården's Islandshästar och det finns flera verksamheter som är det idag i Krokom.

Vill man komma i kontakt med Skolgården's Islandshästar så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 063-31138.

.

De som är på något sätt har med Skolgården's Islandshästar är Tillström, Ulla Elisabeth som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Skolgården's Islandshästar har 600920-XXXX som sitt organisationsnummer.